EmailTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puhelin +358 29 080 0600
LinkedIn Twitter Facebook Youtube

HUB rekrytoi: Rahtivarastotyöntekijöitä ja rahtijärjestelytyöntekijöitä

recruiting

HUB logistics Aviation Oy etsii Helsinki-Vantaan lentokentälle

rahtivarastotyöntekijöitä ja rahtijärjestelytyöntekijöitä

rahdin käsittelyyn Finnair Cargon COOL Nordic Cargo Hub -rahtiterminaaliin.

 

Rahtivarastotyöntekijän ja rahtijärjestelytyöntekijän toimenkuviin kuuluu mm. asiakaspalvelu, rahtikoneiden lastaus ja purku, rahtiasiakirjojen ja pikarahdin kuljetus asematasolla, trukkipalvelut rahtiterminaalin alueella sekä tietojärjestelmien käyttö. Lisäksi rahtijärjestelytyöntekijän työhön kuuluu rahdin kuljetus ja järjestely, rahtilentokoneiden kuormaus-, purku- ja maapalvelut Helsinki-Vantaan lentoaseman asematasolla. Toimet ovat määräaikaisia ja ajoittuvat ajalle 1.5.-30.9.2018. Valitut henkilöt perehdytetään tehtävään.

 

Pärjätäksesi tehtävässä sinulla tulee olla

- kiinnostus logistiikka-alaa kohtaan (koulutus tai aiempi työkokemus alalta on etu)
- vuorotyövalmius
- hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
- erinomainen paineensietokyky sekä ratkaisukeskeisyyttä muuttuvissa tilanteissa
- valmius työskennellä myös englannin kielellä
- työtehtävän edellyttämä hyvä fyysinen kunto
- kehitysorientoitunut sekä proaktiivinen ote työntekoon
- vastapainotrukin käsittelyosaaminen
- tietotekniset valmiudet
- nuhteeton taustaa. Huomioithan, että tehtävään valituiden henkilöiden tulee suostua turvallisuusselvitysmenettelyyn ja huumausainetestiin.
- Rahtijärjestelytyöntekijälle vaatimuksena vähintään B-luokan ajokortti. Ajokokemus traktorilla on hyödyksi tehtävässä.

 

Tarjoamme sinulle

- mielenkiintoisen työpaikan kansainvälisellä lentokentällä
- monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän
- koulutusmahdollisuuksia ammattitaitosi kehittämiseksi
- dynaamisen työyhteisön
- mukavan tiimin
- koko organisaation tuen

Käytössämme on IAU:n työehtosopimus ja rahtiterminaalityöntekijän -ja rahtijärjestelytyöntekijän tehtävä kuuluu palkkaluokkaan 6.

 

Kiinnostuitko? Tallenna hakemuksesi ja CV 23.3.2018 mennessä.
Lisätietoa tehtävistä antaa operatiivinen päällikkö Mikko Vesala, puh. 040 660 5400 ja Ramp päällikkö Lasse Jokinen puh. 050 328 7440 tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9.00-10.00.

Aurinkovoimala vihittiin käyttöön Hakkilassa

HUB logistics -konserni pyrkii jatkuvasti kohti vähäpäästöistä tulevaisuutta. Tämä on nähtävissä niin ajokalustossa kuin sähkönkulutuksen tiiviissä seuraamisessa. Suuri askel päästötavoitteen saavuttamiseksi otettiin 9. päivä tammikuuta, kun Vantaan Hakkilan logistiikkakeskuksen aurinkovoimalan vihittiin käyttöön HUBin ja energiayhtiö Helenin toimesta.

kuva1

Hakkilan logistiikkakeskuksen kattopinta-ala on 20 000 neliötä. Tilaa riittää vajaalle kuudellesadalle aurinkopaneelille.

Toimipisteen katolle asennetut 560 yksittäistä aurinkopaneelia keräävät puhdasta energiaa jopa 125 000 kilowattituntia vuodessa. Lukema vastaa noin kuuden kohtuullisen kokoisen omakotitalon vuosikulutusta, ja voimalasta saatavat hyödyt kattavat 10-20 prosenttia koko logistiikkakeskuksen kulutuksesta. Kesäisin ja säiden salliessa voidaan Hakkilassa kulutuksen sijaan tuottaa energiaa.

Aurinkovoimala kehitettiin ja toteutettiin käsikädessä uuden logistiikkakeskuksen rakentamisen yhteydessä. Yhteistyökumppaniksi valikoitui mittavan tarjouskierroksen päätteeksi Helen Oy. Paneelien asentaminen hoitui kuukaudessa ja ensimmäiset aurinkosähköt saatiin Hakkilaan marraskuun lopulla.

Logistiikkakeskuksen erikoisuutena toimii sähkön varastointijärjestelmä, joka toteutettiin yhteistyössä Helenin ja Tekesin kanssa. Järjestelmän ansiosta käyttämätön energia varastoidaan myöhempää hyödyntämistä varten keskuksessa sijaitseviin akkuihin. Helenin mukaan HUB on ensimmäinen suomalainen yksityisyritys, joka ottaa kyseisen akkujärjestelmän käyttöönsä.

kuva2

Luovutustilaisuuden henkilörosteri: Ilmarisen Jan Trygg, Aku Kinnari ja Atte Kallio Heleniltä sekä HUBin toimitusjohtaja Aarno Törmälä.

Vihreää energiateknologiaa on tulevaisuudessa tarkoitus soveltaa myös muihin tuleviin toimipisteisiin, joissa HUB on rakennusvaiheessa mukana.

– Tämä on hienoa aikaa yrittämiselle, kommentoi toimitusjohtaja Aarno Törmälä. – Meillä on teknologia, joka mahdollistaa vaikka mitä. Vain mielikuvitus on rajana.

Ja seuraavaksi tarvitaankin vain hieman lisää aurinkoisia ilmoja.

kuva3

Pyrimme siihen, että pystyisimme itse seuraamaan ja kontrolloimaan sähkönkulutusta, Törmälä kertoo. Tätä helpottaa keskuksen sisätiloista löytyvä näyttö, jolta energiatuotantoa voidaan seurata reaaliaikaisesti.