EmailTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puhelin +358 29 080 0600
LinkedIn Twitter Facebook Youtube

Mediakeskus

Olemme koonneet tällä sivulle HUBin toimintaan liittyvää video- ja esittelymateriaalia. 

 

Yritysesittely

 

Videossa HUB logisticsin perustaja ja nykyinen hallituksen puheenjohtaja Aarno Törmälä kertoo yrityksen pääpalveluista, historiasta ja tulevaisuuden suunnitelmista. Videossa nähtävä kuvamateriaali on kuvattu HUB logisticsin eri toimipisteiltä  ja ne keskittyvät lähinnä autoteollisuus- ja pakkauspalveluihin. Lisäksi videolla nähdään kuvaa HUB logisticsin entiseltä pääkonttorilta Keravalta.

 

Sisälogistiikka ja logistiikkakeskus

 

Videolla pääset tutustumaan HUB logisticsin Vimpelin logistiikkakeskukseen, joka otettiin käyttöön vuonna 2016. Keskuksessa on katettua pinta-alaa 4 000 m2 ja sen vapaa sisäkorkeus on 10 m. Toimipisteellä työskentelee noin 25 henkilöä.

 

Automaatiovarasto

 

Videolla esitellään HUBin Vantaan Hakkilassa sijaitsevan logistiikkakeskuksen ja nykyisen pääkonttorimme automaattivarastoa, jonka kapasiteetti on 400 000 varastopaikkaa. Automaatin keräilynopeus yltää jopa tuhanteen kerättyyn riviin tunnissa.

 

Puupakkaukset ja pakkauspalvelut

 

HUB logistics tuottaa räätälöityjä puupakkauksia ja pakkauspalveluita omisssa tuotantoyksiköissään sekä tekee pakkauspalveluita myös asiakkaan tiloissa. Videossa on esitelty nykyisten yksiköiden toimintaa ja tuloksia.

 

Entrepreneur of the Year - Challenger 2014

 

HUB logisticsin hallituksen puheenjohtaja Aarno Törmälä osallistui EY Entrepreneur of the Year -kilpailuun, joka on kansainvälinen tunnustuspalkinto menestyville yrittäjille. Aarno Törmälä pokkasi kilpailusta kovimman haastajan eli Challenger 2014 -palkinnon. Tässä videossa näytetään tunnelmia kilpailun esittelyvideota varten pidetyistä kuvauksista. Valmiin esittelyvideon pääsee näkemään tästä.