EmailTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puhelin +358 29 080 0600
LinkedIn Twitter Facebook Youtube

Mediakeskus

Olemme koonneet tällä sivulle HUBin toimintaan liittyvää video- ja esittelymateriaalia. 

 

Yritysesittely

 

Videossa HUB logisticsin perustaja ja nykyinen hallituksen puheenjohtaja Aarno Törmälä kertoo yrityksen pääpalveluista, historiasta ja tulevaisuuden suunnitelmista. Videossa nähtävä kuvamateriaali on kuvattu HUB logisticsin eri toimipisteiltä  ja ne keskittyvät lähinnä autoteollisuus- ja pakkauspalveluihin. Lisäksi videolla nähdään kuvaa HUB logisticsin pääkonttorilta Keravalta.

 

Sisälogistiikka ja logistiikkakeskus

 

Videossa esitellään HUB logisticsin logistiikkakeskusta ja automaatiovarastoa, jotka sijaitsevat Uudenkaupungin autotehtaan yhteydessä ja palvelevat tehtaan toimintaa. Logistiikkakeskus on rakennettu vuonna 2013 ja siinä on katettua pinta-alaa noin 7000 neliömetriä. HUBin Uudenkaupungin logistiikkakeskus työllistää noin 250 henkeä.

 

Automaatiovarasto

 

Logistiikkakeskuksen sisälle on rakennettu automaatiovarasto, jonka kokonaiskapasiteetti on 16000 hyllypaikkaa. Automaatiovarasto pystyy tunnin aikana käsittelemään 240 tuotetta. Videomateriaali on tehty kyseisen varaston suunnitteluvaiheessa.

 

Puupakkaukset ja pakkauspalvelut

 

HUB logistics tuottaa räätälöityjä puupakkauksia ja pakkauspalveluita omisssa tuotantoyksiköissään sekä tekee pakkauspalveluita myös asiakkaan tiloissa. Videossa on esitelty nykyisten yksiköiden toimintaa ja tuloksia.

 

Entrepreneur of the Year - Challenger 2014

HUB logisticsin hallituksen puheenjohtaja Aarno Törmälä osallistui EY Entrepreneur of the Year -kilpailuun, joka on kansainvälinen tunnustuspalkinto menestyville yrittäjille. Aarno Törmälä pokkasi kilpailusta kovimman haastajan eli Challenger 2014 -palkinnon. Tässä videossa näytetään tunnelmia kilpailun esittelyvideota varten pidetyistä kuvauksista. Valmiin esittelyvideon pääsee näkemään TÄSTÄ.