HAW - Ainutlaatuinen, kokonaisvaltainen ja automatisoitu!

HUBin Hakkila Automated Warehouse (HAW) Vantaalla on täysin uudenlainen palvelu- ja laatukokonaisuus. Tarjoamme häkellyttävää, käytännössä 100 prosentin keräilytarkkuutta, jopa 3 tunnin toimitusaikaa sekä digitaalisia analysointityökaluja varastointiaan ulkoistaville yrityksille.

Automaattivaraston hyödyt

HAW on keskimäärin 9 tuntia nopeampi kuin keskiverto manuaalivarasto, sillä voimme saattaa tilaukset toimitusvalmiiksi jopa 3 tunnin sisällä. HAWin toimitustarkkuus on käytännössä 100 prosenttia ja yllämme keräilyssä jopa 500 riviin tunnissa yhdellä työpistesteellä. Digitaalinen palvelukokonaisuutemme sisältää tarkasti määritellyt KPI-mittarit sekä reaaliaikaisen raportoinnin, jota tukevat viivakoodi- ja sarjanumeroseuranta varastoinnin jokaisessa vaiheessa.

Digitaalinen esite

Tutustu digitaaliseen esitteeseemme HAWista ja sen toiminnasta! Löydät lehden sivuilta tietoa muun muassa HUB-konsernista, logistiikka-alan megatrendeistä sekä tietysti siitä, millaisen etulyöntiaseman automaattivarastomme voi tarjota yrityksellesi.

Tutustu esitteeseen tästä »

HAWlog

Esittelemme HAWlog-videoilla yksityiskohtaisesti HUBin Hakkilan automaattivarastoa ja sen kaikkia osa-alueita. Lisäksi pohdimme logistiikan tulevaisuutta sekä analysoimme kaikkia HAWin (Hakkila Automated Warehouse) luomia kilpailuetuja.

Tilaa HUBin Youtube-kanava, jotta yksikään HAWlog ei jää näkemättä!

Näin se toimii!

Ulkoistamalla verkkokauppasi logistiikan HUBille, hoidamme puolestasi koko toimitusketjun ja materiaalivirran hallinnan. Sinä voit keskittyä olennaiseen!

Kerromme mielellämme lisää - ota yhteyttä tämän palvelun vastuumyyjään!

Jani Koivistolainen

Ratkaisusuunnittelija

jani.koivistolainen@hub.fi

+358 50 346 6322