Puusta pakkaukseksi

HUB logistics Packaging Oy on erikoistunut toimittamaan puupakkauksia ja pakkauspalveluita. Varsinaisten pakkauksien lisäksi HUB logisticsin palvelukokonaisuuteen kuuluvat piirustukset, pakkausdokumentointi ja pakkauksiin liittyvät työohjeet. Hoidamme myös pakkaukseen ja toimitukseen tarvittavien lisälaitteiden, kuten nostureiden, toimituksen yhteistyökumppaneidemme välityksellä.

Kokonaisvaltaista pakkauspalvelua

Tarjoamme pakkausprojekteja täysin avaimet käteen periaatteella. Tällaisia ratkaisuja ovat mm. kokonaisten tuotantolinjojen pakkaamiset ja perilletoimitukset. Projektissa huomioidaan tarvittavat kuljetusvaatimukset, kuten merikontit ja niihin liittyvät vienti- ja huolinta-asiakirjat. HUB logisticsillla on valmius ylläpitää myös asiakkaan pakkausmateriaalien täydennysvarastoa, joko asiakkaan tiloissa tai yrityksemme omissa varastoissa.

Tuotteemme

HUB logisticsin puupakkauksien tuotekirjo on laaja ja mukautuu asiakkaittemme kaikkiin tarpeisiin. Olemme erikoistuneet muun muassa lautalaatikoihin ja -häkkeihin sekä lavoihin ja alustoihin. Suunnittelemme pakkaukset itse tai käytämme standardiratkaisujamme projektista riippuen. HUBin puupakkauspiste sijaitsee Riihimäellä.

 

Projektipakkaaminen

Projektipakkaaminen sisältää vientilähetysten todellisen kokonaispalvelun:

  • tavaroiden vastaanoton
  • pakkausten valmistamisen
  • pakkaus-, kontitus- ja lastaustyöt
  • sekä lähetykset tarvittavine dokumentteineen

Projektipakkaaminen voi pitää sisällään myös muita palveluja ja ne voivat kattaa kaiken aina yhden työntekijän tuntityöstä kokonaisiin tehdasmuuttoihin saakka.

Asiakaspalvelu - Puupakkaukset

Email: tilaukset@hub.fi – Puh. +358 29 080 0610

Kerromme mielellämme lisää - ota yhteyttä tämän palvelun vastuumyyjään!

Mikko Kousa

Yksikönpäällikkö - Riihimäki

mikko.kousa@hub.fi

+358 50 303 5212