Toimitusketjukonsultointi avaa logistiikkasi solmut

LEAN-kulttuurin omaavat asiantuntijamme varmistavat, että sisälogistiikkasi prosessit, resurssit sekä varastojärjestelmät ovat oikein mitoitettuja ja kehitystavoitteet saavutetaan.

Asiantuntijamme käytössäsi!

Anna HUBin suunnitella logistiikkasi! Hallitsemme tuotannonohjauksen, varasto- ja toimitusketjuhallinnan kehitysprosessit. HUB logistics on kokenut LEAN-työkalujen hyödyntäjä, mikä takaa asiakkaalle parannuksia mm. varaston kiertoon tai odotusaikoihin. Teemme myös spend-analyysejä, joilla selvitetään olemassa olevien kustannusten perusteella tärkeimmät säästökohteet. HUB logisticsilla on asiantuntemus myös varastonhallintaan ja raportointiin liittyvien järjestelmien valinnassa ja kehittämisessä.

Tutustu Puolassa tehtyihin konsultointipalveluihin »

Avaimet käteen palvelu

HUB antaa sinulle selkeän ja ammatillisen näkemyksen yrityksesi logistiikan nykytilasta, kehityskohteista sekä tulevaisuuden suunnasta. Luomme yrityksellesi logistiikan tiekartan, jonka askelmerkkejä seuraamalla koko toimitusketjusi tehokkuus lisääntyy. Resurssikartoituksessa käytössämme on tehokkaiksi todetut menetelmät MOST ja PIT.

Autamme tarvittaessa toteuttamaan myös vaativan uudelleenresursointihankkeen TRAP-työkalullamme.

Tutustu työelämän kehittäjäkumppaniimme »

Säästöjä materiaalivirroista

Hyvin optimoidut materiaalivirrat ovat ehdoton edellytys tehokkaalle toiminnalle. HUBilla on vuosien kokemus logistiikan suunnittelusta ja materiaalivirtojen tehostamisesta. Oikaisemalla materiaalivirrat ja lisäämällä niiden varrelle oikeat arvonlisäys- ja  työpisteet, liikeradat sekä työtavat, olemme saaneet poistettua asiakkailtamme suuria kustannuseriä. Perusteellinen materiaalivirta-analyysi luo tehokkuutta tinkimättä prosessien lopputuloksesta!

Kerromme mielellämme lisää - ota yhteyttä tämän palvelun vastuumyyjiin!

Teemu Hämäläinen

Ratkaisusuunnittelija

teemu.hamalainen@hub.fi

+358 50 432 6907

Przemysław Piętak

Myynti ja markkinointijohtaja - Puola

przemyslaw.pietak@hublogistics.pl