HUB hoitaa sisälogistiikkasi

...sinä voit keskityt ydinliiketoimintaasi! HUBin palvelut tarjoavat asiakkaalle säästöjen lisäksi toiminnan joustavuutta. Ulkoistuspalvelumme sisältävät mm. kotiinkutsu-, vastaanotto-, keräys- ja lähetystoiminnot, sekä muut lisäarvo- ja pakkauspalvelut. Ennen kaikkea HUB logistics on erikoistunut sisällyttämään jatkuvan parantamisen kulttuurin asiakasyhteistyöhön. Tuomme myös mukanamme vuosien kokemuksen kaikilta merkittäviltä teollisuus- ja palvelualoilta.

Teille toteutettu

…Palvelukokonaisuus. Luomme asiakkaamme kanssa systemaattisen logistiikkatoimintojen kehitysohjelman, jolloin asiakas voi keskittyä ydinliiketoimintaansa ja sen kehittämiseen, HUBin huolehtiessa logistiikasta. Palvelukokonaisuus on mahdollista rakentaa asiakaskohtaisesti, sisältäen tarvittavat räätälöidyt lisäarvopalvelut. Palvelumallimme ja hinnoittelumme ovat suoritepohjaisia, jolloin logistiikan kustannukset ovat asiakkaan volyymiin sidottuja ja tarkasteltavissa kokonaisuutena.

Hallittu haltuunotto

Ulkoistus on päätös, jonka toteutuksessa kumppanilta vaaditaan ainutlaatuista osaamista ja ammattitaitoa.  HUB logisticsilla on laaja kokemus kaiken kokoisista logistiikan onnistuneista haltuunotoista. Olemme standardoineet liiketoiminnan luovutukseen liittyvät prosessit, sekä projektin- ja riskienhallinnan. Asiakaskohtaisesti nimetty projektitiimi huolehtii HUBin haltuunottojen onnistumisesta!

Jatkuvan parantamisen kulttuuri

HUBille on tärkeää asiakkaiden toimitusketjun jatkuva kehittäminen, jota toteutamme tuomalla LEAN-kulttuurin osaksi asiakkaamme prosesseja. Näin pienennämme toimitusketjun kokonaiskustannuksia, parannamme tuotettua laatua ja lisäämme palvelumme arvoa loppuasiakkaille. HUB on kehittänyt systemaattisen toimintamallin jatkuvan parantamisen tulosten aikaansaamiseksi ja olemme tuoneet tällä mallilla asiakkaillemme mitattavissa olevia tuloksia.

Kerromme mielellämme lisää - ota yhteyttä tämän palvelun vastuumyyjiin!

Teemu Hämäläinen

Ratkaisusuunnittelija

teemu.hamalainen@hub.fi

+358 50 432 6907