EmailTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puhelin +358 29 080 0600
LinkedIn Twitter Facebook Youtube

Jalostuslogistiikka

Kokoonpano- ja setityspalvelu

Tuotteiden kokoonpanotyö ja pakkaaminen vaativat yritykseltä usein runsaasti ammattitaitoista henkilökuntaa. Erityyppiset kausivaihtelut ja muuttuvat markkinointitilanteet tuovat haasteita sopivan kokoisen henkilöstömäärän takaamiseen. HUB logisticsin jalostuslogistiikkapalvelulla asiakas saa tuotteidensa kokoonpanoon ja setitykseen ammattitaitoisen henkilöstön ja joustoa vaihteleviin tilanteisiin.

HUB logistics vastaa komponenttien vastaanottamisesta, varastoinnista ja toimittamisesta käyttöönottopaikalle tai tuotantolinjalle lisäarvopalveluna. Tämä sisältää esimerkiksi tuotesetitystä ja – merkintöjä, tai/ja kanban-hyllyjen täydentämistä. Asiakas toimittaa HUB logisticsille tuoterakenteet ja tarvittavan tilausmäärät ja -ennusteet. HUB logistics vastaa tuotteiden kokoamisesta koulutetun henkilökunnan avulla ja toimittaa valmiit tuotteet asiakkaalle tai eteenpäin kolmannelle osapuolelle tarvittaessa.

Yrityksellämme on kokemusta merkittävien kokoonpanotuotantojen haltuunotosta. Otamme mielellämme toimeksiantajayrityksen työntekijöitä palvelukseemme jatkamaan tehtäväänsä esimerkiksi liikkeenluovutusperiaatteella. Toimintaperiaatteemme lähtökohtana on, ettei toimintamallin muutos ei jää ainoastaan haltuunottoon, vaan toteutamme myös tarkan kehityssuunnitelmamme myötä tuotantoprosessi tulee jatkossa joustavammaksi ja tehokkaammaksi.


Venäjän jalostuslogistiikka

HUB logisticsilla on vahva jalostuslogistiikan osaaminen myös Venäjän tullialueella. Olemme kehittäneet jalostuslogistiikkakonseptin Venäjän Karjalassa, ja käytännössä saavuttaneet asiakkaillemme merkittäviä säästöjä yleisen kustannustason pienenemisen myötä.

Jalostustoiminnan kehitys Karjalassa on lähtökohtaisesti varsin haastavaa. Palvelumme myötä asiakas voi keskittyä vain varsinaisen tuotannollisen toiminnan siirtämiseen. Kokemuksemme avulla haasteellinen jalostuslupien saaminen helpottuu ja kun investointia ei tarvita tuotantolinjojen ostamiselle, on toiminnan aloitus helppoa ja riskitöntä. Kaikki tuotantolaitteet voidaan toimittaa Venäjälle väliaikaisella tullauksella, jolloin niiden palauttaminen Suomeen onnistuu helposti esimerkiksi korjaustarvetilanteissa. Palvelu soveltuu mainiosti esimerkiksi kokoonpano- ja setitystoimintaan. Jalostuslogistiikan suurin yksittäinen etu kulminoituu työkustannuseroon Suomen ja Venäjän välillä. Kokoonpanotyön kaikki suorat ja sivukulut huomioon ottaen laskennallinen kustannushyöty voi olla jopa yli 30 %.

Kerromme mielellämme lisää! Yhteydenottopyyntökaavakkeen löydät täältä