EmailTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puhelin +358 29 080 0600
LinkedIn Twitter Facebook Youtube

Logistiikkakeskukset

HUB logistics on luotettava kumppani logistiikkakeskusten investointien rahoitusratkaisuissa, sekä toimintaan soveltuvien tonttien kartoittamisessa ja hankinnassa asiakastarpeen mukaisesti. Hallitsemme sujuvasti myös rakentamiseen liittyvät lupaprosessit ja viranomaisvaatimukset. Meiltä on erinomaiset verkostot ja asiantuntijuus jopa rakennushankkeiden kilpailuttamiselle.

Tarvittaessa HUB logistics voi myös hankkia ja toimittaa asiakkaalleen logistiikkakeskuksen koneet ja laitteet rahoitusratkaisuineen, sekä toteuttaa layout- ja prosessisuunnittelun. Henkilöstölle olemme kehittäneet koulutuskonseptin, jolla opastetaan hyödyntämään nykyaikaisia järjestelmiä, myös analysoiduilla ja optimoiduilla menetelmillä. Palvelukokonaisuus sisältää materiaalikäsittelylaitteet ja -teknologian, sekä automaatio-, turvallisuus- ja valvontajärjestelmät. Kokonaisvaltainen varastonhallintajärjestelmä ohjaa ja antaa reaaliaikaista tietoa operatiiviseen toimintaan ja seurannan tueksi.

Olemme valmiit sitoutumaan pitkäjänteiseen palvelukehitykseen ja kumppanuuteen asiakkaamme kanssa. Kiinnostuitko? Anna meidän kertoa lisää

Referenssi - Valmet Automotive