Pakkauspalvelut ja -tuotteet

HUB logistics Packaging Oy on erikoistunut toimittamaan puupakkauksia ja pakkauspalveluita. Palvelut sisältävät aina pakkausten asiantuntevan suunnittelun. Optimoimme pakkausmateriaalit ja teemme prototyyppien testaukset. Käytämme CAD-järjestelmää laatikoiden suunnittelussa. Varsinaisten laatikoiden lisäksi HUB logisticsin palvelukokonaisuuteen kuuluvat piirustukset, pakkausdokumentointi ja pakkauksiin liittyvät työohjeet. Hoidamme myös pakkaukseen ja toimitukseen tarvittavien lisälaitteiden, kuten nostureiden, toimituksen yhteistyökumppaneidemme välityksellä.

Tarjoamme pakkausprojekteja myös täysin avaimet käteen periaatteella. Tällaisia ratkaisuja ovat mm. kokonaisten tuotantolinjojen pakkaamiset ja perilletoimitukset. Projektissa huomioidaan tarvittavat kuljetusvaatimukset, kuten merikontit ja niihin liittyvät vienti- ja huolinta-asiakirjat.

HUB logisticsillla on valmius ylläpitää myös asiakkaan pakkausmateriaalien täydennysvarastoa, joko asiakkaan tiloissa tai yrityksemme omissa varastoissa. Lisätietoa pakkauksista löytyy osoitteesta www.puupakkaus.fi.

"Sulzer valitsi kumppanikseen HUB logisticsin, ja valintaperusteena toimi HUBin palveluiden kattavuus. HUB logistics pystyi toteuttamaan tarvittavat toiminnot kustannustehokkaasti. Suurimpana vahvuutena Sulzer on kokenut HUB logisticsin kyvyn ja panostuksen monipuoliseen yhteistyöhön, jossa toiminnan kehittäminen ja parannusehdotusten esille tuominen ovat toimineet. Pakkaamisen ja pakkaustuotteiden laatu on parantunut, ja suunnitteluun sekä kehittämiseen on käytetty aikaa ja osaamista. " Sulzer Pumps Finlandin asiakasreferenssin voit lukea kokonaisuudessaan täältä.

 


Täytä yhteydenottolomakkeemme klikkaamalla tästä.

Referenssi - Sulzer