EmailTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puhelin +358 29 080 0600
LinkedIn Twitter Facebook Youtube

Ulkoistukset

Lukuisten tutkimusten mukaan ulkoistamisen kustannussäästöt ovat 10–20% luokkaa vuodessa. HUB logisticsin ulkoistuspalvelut tarjoavat asiakkaalle säästöjen lisäksi myös toiminnan joustavuutta. Ulkoistuspalvelumme sisältävät mm. kotiinkutsu-, vastaanotto-, keräys-, pakkaus- ja lähetystoiminnot, sekä erilaiset muut hankintapalvelut ja materiaalinkäsittelypalvelut. HUB logistics sitoutuu jatkuvaan toimintojen kehitykseen yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Hallittu käyttöönotto ulkoistuksessa
Ulkoistus on päätös, jonka toteutuksessa kumppanilta vaaditaan ainutlaatuista osaamista ja ammattitaitoa.  HUB logisticsilla on laaja kokemus logistiikan ja pakkaamisen onnistuneista haltuunotoista. Olemme myös standardoineet liiketoiminnan luovutukseen liittyvät prosessit, sekä projektin- ja riskinhallinnan. 

Jatkuvan parantamisen toimenpideohjelma
Meille on tärkeää kehittää asiakkaidemme toimitusketjun hallintaa jatkuvasti. Asiakaskohtaisen LEAN-ohjelman tavoitteena on pienentää toimitusketjun kokonaiskustannuksia, parantaa palvelun laatua ja lisätä palvelumme arvoa asiakkaillemme. Olemme kehittäneet systemaattisen toimintamallin jatkuvan parantamisen tulosten varmistamiseksi.

Standardoitu suoritusmittaristo
Olemme standardoineet asiakaskohtaiset suorituskykymittaristomme. Mittaristoa käytetään mm. liiketoiminnan ja operatiivisen toiminnan mittaamiseen, vertailuun ja lisäarvontuottokykymme arvioimiseen yhteistyössä asiakkaamme kanssa.

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää 

Referenssi - Sulzer