EmailTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puhelin +358 29 080 0600
LinkedIn Twitter Facebook Youtube

ABB Drives Service

Pitkäjänteistä kehittämistä tiivillä yhteistyöllä

abb

HUB logistics:n palveluvastuulla on hoitaa ABB Drives Service Vantaan yksikön varaosapalveluiden sisälogistiikkaa, pitäen sisällään mm. tavaroidenvastaanoton, varastoinnin, pakkaamisen ja lähettämisen. Aikaisemmin ABB Drives Servicellä oli useita toimijoita logistiikkatoimintojensa tukena, mutta toimintaa haluttiin kehittää keskittämällä kaikki toiminnot yhdelle palveluntarjoajalle. "Halusimme yhden kumppanin, jonka logistiikan asiantuntijaorganisaatiota voidaan tarvittaessa hyödyntää sekä optimoida päivittäisiä resursseja", kertoo ABB Drives Servicen logistiikkapäällikkö Carita Nybergh.

HUB logistics oli jo ennen keskittämistä ollut yksi palveluntarjoajista muutaman vuoden. ABB:llä nähtiin HUB logisticsilla olevan edellytykset tehostaa toimintojamme entisestään, sillä yrityksen kehitysasiantuntijoiden palveluita pystyttiin hyödyntämään niin päivittäisessä tekemisessä kuin myös erillisissä kehityshankkeissa. "Tältä pohjalta yhteistyömme on jatkunut tiiviinä vuodesta 2008 lähtien. Pysyvyys ja luottamus yhteistyösuhteen jatkuvuuteen, kriteeri jota myös haimme, on siis toteutunut", jatkaa Nybergh.

ABB näkee HUB logisticsin suurimmiksi vahvuuksiksi erikoisalojen asiantuntijuuden ja joustavuuden. Lisäksi yrityksellä on ymmärrys asiakkaan prosesseista ja tarpeista. Nybergh toteaakin: "HUB logistics on sitoutunut kehittämään toimintoja yhdessä kanssamme ja olemme sitä kautta saaneet onnistuneesti kehityshankkeita maaliin. Resurssien optimointi muuttuvissa tilanteissa on myös HUB:in vahvuus".

Lue lisää varaosapalveluista täältä.