EmailTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puhelin +358 29 080 0600
LinkedIn Twitter Facebook Youtube

AGA


Tehoja ja toimintavarmuutta kaasujen käsittelyyn

Oy AGA Ab on ulkoistanut Riihimäen tuotantolaitoksensa logistiikkatoiminnot ja logistiikkahenkilöstön HUB logisticsille. AGA on johtava kaasualan yritys Pohjoismaissa ja ja Baltiassa. Tärkeimpinä syinä toimintojen ulkoistamiseen AGAn tehtaanjohtaja Pekka Vaahtera pitää kustannustehokkuutta ja henkilöstön saatavuutta eli toiminnan varmistamista myös erikoistilanteissa. Näin toimien logistiikkatoiminnoista tulee aidosti muuttuvia kustannuksia.

Vaahteran näkökulmasta tiivis yhteistyö käytännön toiminnassa ja kehittämisessä ovat onnistuneen ulkoistuksen avainasioita. Yhteistyömallissa HUB logistics on ottanut vastuulleen AGA:n tuotantolaitoksen paluulogistiikan ja lähettämötoiminnan operatiivisen toiminnan.

Yhteistyön aikana on saavutettu AGA:n logistiikkatoiminnoissa useita konkreettisia hyötyjä. Asetettuihin toimitusvarmuustavoitteisiin on päästy ja samalla tuotannollinen toiminta on muuttunut logistiikkapalveluksi. Tämä näkyy esimerkiksi käsittelytehokkuuden merkittävällä kasvamiselle. Työilmapiiri on parantunut, kun työntekijöiden ammattitaitoon on panostettu. Kysyntähuiput hoidetaan osa-aikaisten työntekijöiden avulla ja samaan aikaan parantunut vastuunjaon selkeytyminen on johtanut ongelmatilanteiden nopeaan korjautumiseen. Kaikki edellä mainitut asiat ovat parantaneet AGA:n kustannustehokkuutta.