EmailTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puhelin +358 29 080 0600
LinkedIn Twitter Facebook Youtube

Marioff Corporation Oy

Joustavuutta materiaalin hallinnassa

Marioff Corporation Oy luottaa pakkaus- ja varastointipalveluissaan HUB logistics Oy:n ammattitaitoon. Myös Marioff Corporation Oy:n käyttämät puupakkaukset ovat HUBin käsialaa.

Marioff Corporation Oy on johtava vesisumusammutusteknologian kehittäjä. Yhtiö toimittaa HI-FOG® vesisumusammutusjärjestelmiä maailmanlaajuisesti. Marioff on osa UTC Building & Industrial Systems -yksikköä, joka kuuluu United Technologies – konserniin.

Marioff Corporation Oy:n toiveissa oli monipuolinen ja joustava palvelukonsepti-kumppanuus, jolla tehostetaan logistiikkatoimintoja ja varmennetaan toimintamallia. HUB logistics Oy:n tarjoama kokonaisuus sisälsi toivotut palvelut, sekä riittävän joustavuuden.

"HUB logistics Oy:n vahvuuksia ovat nopea vasteaika, ammattimainen tapa hoitaa ja toteuttaa sovitut asiat, sekä asiakaslähtöinen palvelu kaikilla tasoilla", sanoo Marioff Corporation Oy:n logistiikkapäällikkö Tanja Parkkila. Yhteistyön tuloksena on pystytty lisäämään sekä kapasiteettia materiaalivirtojen hallintaan että joustavuutta varaston hallintaan.

Lue lisää HUBin pakkauspalveluista täällä.