EmailTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puhelin +358 29 080 0600
LinkedIn Twitter Facebook Youtube

Valmet Automotive

Kokonaisvaltaista sisälogistiikkaa autoteollisuuteen

HUB on tuottanut Valmet Automotivelle kokonaisvaltaisia sisälogistiikkapalveluita. HUBin vastuualueella oleva kokonaisuus kattoi kaikki sisäiset materiaalisiirrot tuotannon käyttämien materiaalien sekä pakkausmateriaalien osalta. Yhdessä asiakkaan kanssa HUB kehitti aktiivisesti autotehtaan logistiikkaa vastaamaan teollisuuden terävintä kärkeä.

Valmet Automotivella nähdään, että palveluntarjoajan tärkeimmät ominaisuudet ovat halu ja kyky kehittää toimintaa. Tehtävät panostukset yhteistyöhön ja kehittämiseen tulee näkyä kaikessa toiminnassa ja ne tulee havainnollistaa sekä mitata. Valmet edellyttää että palveluntarjoaja hoitaa oman osuutensa luotettavasti, jolloin itse voi keskittyä omiin ydintoimintoihin. Valmet päätyi HUB logisticsiin toimitusvarmuuden, sitoutumisen ja uskottavien kehittämissuunnitelmien ansiosta. Korkeaa laatua pystyttiin takaamaan kustannustehokkaasti.

Valmet näkee myös suurena vahvuutena HUB logisticsin avainasiakasvastaavien toimintatavat. On olemassa selkeä foorumi yhteydenpidolle ja asiat etenevät luotettavasti. Tämän ansiosta toiminta on kumppanuuslähtöistä, jossa yhteinen etu on aina molempien etu.