EmailTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puhelin +358 29 080 0600
LinkedIn Twitter Facebook Youtube

Terveydenhuolto

Terveydenhuollon logistiikkaratkaisuissa on tulevaisuudessa tarve huomattavalle tehokkuuden parantamiselle. HUB logistics on suunnannäyttäjänä terveydenhuollon monipuolisten logististen palveluiden kehitysyhteistyössä. Tavoitteenamme on luoda pitkäaikainen yhteistyömalli, jolla toimintaa kehitetään järjestelmällisesti ja saavutettuja tuloksia sekä seurataan että raportoidaan. 

HUB hallitsee Lean -periaatteiden soveltamisen lukemattomilla toimialoilla ja erilaisissa ympäristöissä, myös terveydenhuollossa. Olemme toimineet Leanin näköalapaikalla kehittäessämme menestyksekkäästi autotehtaan sisälogistiikkaa ja olemme muun muassa jalkauttaneet ensiluokkaisen jatkuvan parantamisen mallin ja kulttuurin. Se on täysin monistettavissa esim. terveydenhuoltoon, jossa pitkäjänteisestä ja systemaattisesta kehittämisestä on erityisesti hyötyä. Ennen kaikkea Lean on kulttuuri, ei niinkään projekti. Parhaat pitkän aikavälin tulokset saavutetaan pitkäjänteisellä kehittämisellä yhteisössä, jossa kaikki ymmärtävät kehityksen potentiaalin ja tavoitteet, hyväksyvät muutoksen ja osallistuvat aktiivisesti jatkuvaan parantamiseen. Tällainen yhteisö ei ole utopiaa, vaan täysin toteutettavissa. Me olemme siinä onnistuneet ja autamme teitäkin onnistumaan.

HUB logistics tarjoaa Lean koulutusta terveydenhuollon toimijoille. Koulutukset ovat nimenomaan terveydenhuollon tarpeisiin kohdennettuja, ja samalla ne tarjoavat hyödyllisiä näkökulmia esim. autoteollisuudessa käytetyistä Lean työkaluista ja niiden hyödyistä terveydenhuollon näkökulmasta. Koulutukset voidaan toteuttaa asiakkaan tiloissa, HUBin tiloissa tai muualla tarpeen vaatiessa. Kestoltaan ja laajuudeltaan ne ovat täysin räätälöitävissä. Koulutuksistamme saa todella paljon oppia niin lean aloittelija kuin eksperttikin. Kaikki kouluttajamme ovat kokeneita Lean ammattilaisia.

Kerromme mielellämme lisää, täytä yhteydenottolomake tästä linkistä!