EmailTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puhelin +358 29 080 0600
LinkedIn Twitter Facebook Youtube

Historia

HUB logisticsin tarina alkoi laatujärjestelmien rantautuessa Suomeen vuonna 1992. Tällöin HUB logisticsin toimitusjohtaja Aarno Törmälä perusti osakeyhtiön tarjoamaan logistiikan palveluyrityksille laatujärjestelmien koulutusta ja konsultointia. Laatujärjestelmän tuoma näkyvyys yritysten prosesseihin ja palveluihin antoi näköalapaikan silloiseen logistiikan palvelutasoon Suomessa. Lamavuosista toipuvan Suomen mukana kypsyi idea ulkoistettujen logistiikkapalveluiden kehittämisestä ja sisälogistiikan kokonaisvastuun ottamisesta palveluyritykselle..

Sana HUB otettiin käyttöön vuonna 1997. HUB:in määritelmä on tuttu tavaravirtojen lajittelukeskuksista sekä tiedonsiirron jakajista. Suomeksi HUB tarkoittaa keskiötä, keskusta ja napaa. HUB sopi mainiosti palveluideaan, jossa palveluntuottaja tarjoaa keskitetyn ratkaisun, jossa sen tehtävänä on olla materiaalivirtojen, tiedonhallinnan ja pääomien logistinen keskus.

Asiakastarpeiden myötä HUB alkoi tuottaa logistisia palveluita aluksi huolinnan-, kaupan ja teollisuusyrityksille. 2000-luvulle saavuttaessa nähtiin selkeä tarve teollisuusyhtiöiden sisälogistiikan kehittämiselle sekä ulkoistuksille. HUB logistics nimi ja logo otettiin yhtenäiseksi brändiksi tytäryhtiöille ja palveluita lähdettiin kehittämään teknologiakeskeisesti, hakien parhaita toimintamalleja maailmalta.

Lue lisää arvoistamme ja tavastamme toimia täältä.