EmailTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puhelin +358 29 080 0600
LinkedIn Twitter Facebook Youtube

HUB logistics lyhyesti

HUB logistics on voimakkaasti kasvava logistiikkapalveluyritys, joka kehittää aktiivisesti perinteisiä logistiikkaratkaisuja uusilla palveluinnovaatiolla. Asiakkainamme ovat mm. auto- ja konepajateollisuus, kaupanala ja julkishallinto. Tarjoamme asiakkaillemme toimintaa tehostavia logistiikkaratkaisuja ja pakkauspalveluita. Tilikautemme liikevaihto on 46 miljoonaa euroa. Työllistämme 650+ ihmistä 15 toimipisteessä Suomessa, Venäjällä ja Puolassa. HUB logisticsin toimintajärjestelmä on sertifioitu ISO 9001 ja ISO 14001 mukaisesti. Toimintajärjestelmä kattaa HUBin liiketoiminnan, laatu- sekä ympäristöjärjestelmän. 

Asiantuntijapalvelut

HUB logistics tarjoaa asiakkailleen kattavat asiantuntijapalvelut, joilla varmistetaan että ulkoistus- ja pääomaratkaisut ovat oikein mitoitettu ja että asetetut kustannustehokkuustavoitteet saavutetaan. Asiakkaamme voivat hyödyntää asiantuntijapalveluitamme myös erilaisissa yrityksen sisäisissä kehityshankkeissa. Voimme tarkastella prosessin osia erikseen (hankinta, tuotanto, varastointi tai pakkaus) tai toimitusketjun ohjaus- ja kehitysprosessia kokonaisuutena.

Logistiikkaratkaisut

HUB logistics tarjoaa joustavia, asiakaskohtaisesti räätälöityjä logistiikkapalveluita aina yksittäisistä varastointi- ja henkilövuokrauspalveluista kokonaisvaltaisiin ulkoistus- ja hankintalogistiikan ratkaisuihin. HUB on edelläkävijä vaihto-omaisuuden muuttamisessa muuttuviksi kuluiksi. HUB vastaa toimintaan sitoutuneesta käyttöpääomasta, jolloin se vapautuu asiakkaalla muuhun käyttöön.

Pakkaukset ja pakkauspalvelut

HUB logistics tarjoaa pakkausalan osaamisensa kokonaisvaltaisesti ja kilpailukykyisesti asiakasyritysten käyttöön. Asiakkaan tarpeet selvitetään tapauskohtaisesti ja niihin etsitään parhaiten sopivat palvelukokonaisuudet. Yrityksen erikoisosaamista ovat vaativat asiakaskohtaiset puu- ja vaneripakkaukset, projektipakkaaminen ja pakkauspalvelut. Lisätietoa pakkausten ominaisuuksista ja vaihtoehdoista löytyy sivuilta www.puupakkaus.fi.

Lue lisää yrityksemme historiasta täältä.