EmailTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puhelin +358 29 080 0600
LinkedIn Twitter Facebook Youtube

HUB logistics työnantajana

Meillä HUBilla uskotaan kovaan tekemiseen ja sen tuomiin tuloksiin. Oppimiseen, kasvuun ja kehitykseen. Teemme tiiminä ja yksilöinä, nojaamme toisiimme tarvittaessa. Uskallamme toimia, otamme vastuuta, kannustamme jatkamaan ja jaksamaan. Havainnoimme, jaamme, vertailemme, luotamme. Kehitymme jatkuvasti, yritämme, onnistumme ja epäonnistumme. Virheiltäkään ei vältytä, mutta niistä opitaan. Ei syytellä eikä syyllistellä. Menestytään yhdessä. Me emme toimita vain palvelua, vaan kehitämme asiakkaidemme liiketoimintaa. Me luomme asiakkaillemme mahdollisuuksia sekä kilpailukykyä.

HUB logistics on tuonut logistiikka-alalle uudenlaista tarjontaa laajentamalla perinteisen logistiikan ulkoistuspalvelua hankintojen, pääomien ja toimitusketjujen hallintaan. Olemme olleet jo pitkään edelläkävijä sisälogistiikan alueella ja kehitämme jatkuvasti uusia innovatiivisia konsepteja. Asiakkaamme arvostavat kykyämme kuunnella ja reagoida nopeasti kehitystarpeisiin, sekä aktiivista asennettamme asiakkaidemme tarpeiden ratkaisuun.

HUBilaiset ovat meidän voimavaramme. Meillä kaikilla on kädet täynnä töitä, mutta ne tehdään innostuneesti ja sitoutuneesti - intohimolla. Meillä vallitsee yksilön ja yhteisön arvostus, joka on myös yksi yritysarvoistamme. Muutoksen hyväksyminen ja jatkuvan kehityksen ymmärtäminen ovat edellytyksiä ja ominaisuuksia jotka henkilökuntamme on omaksunut ja joita asiakkaamme arvostavat. Asiakaslupauksen pitäminen on vastuuhenkilön henkilökohtainen lupaus asiakkaalle, se vaatii meiltä rautaisen otteen tarjottuun palveluun ja organisaation toimintaan. Näkyvät työn tulokset ja vastuulliset tehtävät varmistavat tekijälleen työn mielekkyyden ja palkitsevuuden. Näkyvät tulokset, vastuun kantaminen ja muutoksiin reagointi ovat asiakkaidemme suuntaan parhaat osoitukset ostopäätöksen onnistumisesta.

Meidän intohimomme on jatkuva kehitys.

HUB logistics rekrytoi jatkuvasti uusia henkilöitä logistiikan monipuolisiin ja haasteellisiin tehtäviin. Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja seuraa LinkedIn-sivuamme.