EmailTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puhelin +358 29 080 0600
LinkedIn Twitter Facebook Youtube

Tapamme toimia

Kokonaisvaltaista palvelua - räätälöitynä

Erinomainen palvelu ja sen laatu ovat alusta asti olleet HUBin toiminnan lähtökohta. Asiakkaan saama palvelukokemus on osa edelläkävijyyttämme. Pystymme kehittämää asiakkaan toimintatapoja logistiikan ohjauksessa, kuljetusten optimoinnissa, pakkausten kierrättämisessä sekä jätteiden käsittelyssä. Noudatamme kaikkia lainsäädännön toiminnalle ja ympäristölle asettamia vaatimuksia, ja sitoudumme ympäristön pilaantumisen ehkäisemiseen. Asiakkaidemme tiloissa työskentelevä henkilöstömme toimii paikallista toimintapolitiikkaa kunnioittaen, sekä asiakkaan laadullisia ja ympäristöön liittyviä päämääriä ja tavoitteita tukien.

Meidän HUBilaisten tavoitteena on oppia ja kehittyä henkilökohtaisesti laatu- sekä ympäristöasioissa koko työssäoloajan. Hyväksi havaitut toimintatavat kirjataan kaikilla organisaatiotasoilla ja yritysjohto vastaa best practise -tiedotuksesta ja koulutuksesta läpi organisaation. Yhtiön johto asettaa toiminnan jatkuvaan parantamiseen tähtäävät tavoitteet, joiden toteutumista valvotaan erilaisin laatu- ja ympäristömittarein.

 

HUB logisticsin toimintajärjestelmä on sertifioitu ISO 9001 ja ISO 14001 mukaisesti. Toimintajärjestelmä kattaa HUBin liiketoiminnan laatu- sekä ympäristöjärjestelmän.


Laatu- ja ympäristöpolitiikka

HUB logisticsin juuret juontavat 1990 luvun alkuun, jolloin laatujärjestelmät rantautuivat Suomeen. HUB tarjosi aluksi logistiikan palveluyrityksille laatujärjestelmien konsultointia. Toiminnan laajennuttua alkoi HUB tuottaa myös logistisia palveluita. Asiakkaan kokema erinomainen palvelu ja palvelun laatu ovat aina olleet HUBin toiminnan lähtökohta ja yksi toiminta-ajatuksistamme. HUBin kilpailukyky perustuu asiakkaan kokemaan palveluun.

Asemamme palveluketjussa on merkityksellinen myös ympäristön kannalta. Pystymme vaikuttamaan asiakkaan tapaan toimia logistiikan ohjauksessa, kuljetusten optimoinnissa, pakkausten kierrättämisessä sekä jätteiden käsittelyssä. Noudatamme kaikkia lainsäädännön toiminnalle ja ympäristölle asettamia vaatimuksia, ja sitoudumme ympäristön pilaantumisen ehkäisemiseen. Asiakkaidemme tiloissa työskentelevä henkilöstömme toimii paikallista toimintapolitiikkaa kunnioittaen, sekä asiakkaan laadullisia ja ympäristöön liittyviä päämääriä ja tavoitteita tukien.

Meidän HUBilaisten tavoitteena on oppia ja kehittyä henkilökohtaisesti laatu- sekä ympäristöasioissa koko työssäoloajan. Tavoitteenamme on jatkuva parantaminen. Jatkuva parantaminen koskee kaikkia HUBilaisia. Hyväksi havaitut toimintatavat kirjataan kaikilla organisaatiotasoilla ja niiden tiedotuksesta sekä koulutuksesta vastaa yrityksen johto. Yhtiön johto asettaa toiminnan jatkuvaan parantamiseen tähtäävät tavoitteet konsernitasolla sekä toimipisteillä asetetaan tavoitteet yksikkötasolla, joiden toteutumista valvotaan erilaisin laatu- ja ympäristömittarein.

 

Toimintaamme ohjaavat arvot, visio ja missio ovat;

Arvot

  • Aktiivinen kehittäminen
  • Ote toiminnasta
  • Arvostus
  • Kannamme vastuumme kaikissa tilanteissa
  • Win-win-win

Visio

Olemme nopeimmin kasvava ja kehittyvä logistiikkakumppani pääomien, tiedon ja materiaalien hallintaan

  • Kehitämme ja innovoimme asiakkaan toimintaa
  • Kasvamme yhdessä asiakkaidemme kanssa
  • Varmistamme kasvumme asiakkaan kokemalla erinomaisella palvelulla
  • Kehitämme henkilöstöämme jatkuvasti laadukkaampaan ja tehokkaampaan toimintaan

Missio

Muutamme logistiikkaa uusilla palveluinnovaatioilla.

Lue lisää HUBista työnantajana täältä.